ЦИТАТИ ОТ КОРАНА СЕ ПОЯВЯВАТ ПО ТЕЛАТА НА ДАГЕСТАНСКА МАЙКА И БЕБЕТО Й

В дома на дагестанското семейство Якубови стана чудо – върху кожата на 9-месечното им бебе започнаха да се появяват строфи от Корана, което развълнува не само жителите на родната им страна, но целия свят. В дома на семейството в село Красно-Октябърское прииждат хиляди хора, за да видят на живо феномена.

Мадина – майката разказва, че още от самото раждане на второто й дете Али започнали да стават странни неща, но тя се притеснявала да разкаже. Ето какво споделя развълнуваната майка пред кореспондент на „Росбалт”: „Първо започнах да виждат бъдещи събития, а сега цитати от Корана се появяват не само по тялото на Али, а и по моето тяло. Не смеех да кажа това на никого.”

Пред кореспондент на „Росбалт” Мадина показала надпис на арабски – на корема й в продължение на цяла седмица стоял надпис „Аллах”. Но това не е всичко. Притеснената майка споделила също, че преди няколко дни дъщеря й започнала да плаче по време на намаз. Когато Мадина свършила с молитвата, разказала, че докато четяла молитвата си, пред очите й минавали цели пасажи, написани на арабски.

Синът й Али вече е бил подложен на експертиза, проведена както от лекари, така и от свещеници, но никой не могъл да обясни на какво се дължи необичайното явление. Майката пък отказала да се подлага на изследвания и показва странните надписи само на близки хора.

Странното е, че докато при Али по време на излизането на надписите температурата на тялото му се вдига и стига до 40 градуса, то при майка му процесът протича абсолютно безболезнено.

Има и още нещо странно – има дни, в които малкият Али изобщо не плаче, друг път пък, когато държат определени хора, надписите по коремчето му изчезват по-бързо. Обикновено пасажите от Корана стоят по тялото му между 3 и 5 дни.

Пръв свидетел на дагестанското чудо станал местният свещеник, който видял на брадичката на бебето арабската дума „Аллах”, а после последвали и молитви и цели цитати от Корана.

Източник: Новости Mail.Ru

Превод: Анна Димитрова