ЧАРОДЕЯТ-НУМЕРОЛОГ ДЕМИР: ЙЪЛДЪЗНАМЕТО ДАВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪДБАТА НА ЧОВЕКА И ОТКРИВА МАГИИ

Куршум се лее до 40 дни след преживяната стресова ситуация

Демир е дипломиран нумеролог-таролог. Борави с древните ритуали восъколеене и леене на куршум за премахване на страх и стрес. Изчиства отрицателни влияния чрез Корана и неговите свещени текстове. Прави муски за защита, късмет, берекет, любов, просперитет в търговията. Чрез нумерологията и картите Таро изготвя много точни прогнози.


От кога се зароди интересът към окултизма и от кога практикуваш?

Интересът ми към невидимото, окултното и езотеричното се зароди в ранна детска възраст. Винаги съм искал да бъда полезен на хората с прогнози, съвети и ритуали. Вече около 10 години това е факт. Непрекъснато се обучавам, придобих документ за дипломиран нумеролог. В момента продължавам обучението си по астрология и, живот и здраве да е, ще получа необходимите познания и съответно диплома за астролог. Своите първи изяви направих в „Канал 2001”, за което съм много благодарен на екипа за гласуваното доверие към мен. Това беше една разкошна телевизия, в която се дискутираха много интересни общочовешки теми, оказваше се реална помощ на хора, които са в затруднено положение. Естествено имаше, има ги и днес, множество благодарствени обаждания от доволни зрители. Разбира се, важно е да се каже, че всички сме хора и всички работим по дадена кауза, а този, който не работи – само той не може да сгреши.

– Как работиш, какви гадателски методи използваш?

– Аз съм нумеролог – таролог. Първоначално започнах с изучаването на древната наука нумерология. Това е наука, която показва жизнения път на човек, неговата карма, слабите му места в здравословен аспект, неговите възможности за реализация, както и бъдещи събития. Чрез нея се изготвя и синастрия /метод за съвместимост/ между двама човека. Науката за цифрите може да посъветва при избор на име на новородено дете или сфера на професионално развитие.

Нумерологията е точност, а животът е пропорция.

В eвропейските държави всеки човек има свой личен нумеролог и съответно се консултира с него. След изучаването на науката за числата насочих вниманието си и към картите Таро. Тарологията също е много древна наука, която повдига завесите на бъдещето. Гадаенето с карти Таро от векове е известно по цял свят. Колкото и странно да прозвучи на някои, Тарологията също е наука. Всяка карта има свое значение, отделно във всяка карта е вплетена нумерология, астрология също. Мога с чиста съвест да кажа, че тези науки помагат и изключително точно могат да пророкуват бъдещи събития. Освен познанията, за да бъде изготвена прецизна прогноза е необходима интуиция. Мога да кажа, че моята е добре развита и много ми помага в процеса на работа.

Когато контактувам с човек, било на живо или по телефона,

аз не позволявам да ми разказва своята автобиография.

Клиентът дава своите данни и аз изготвям неговия нумерологичен анализ и прогноза. След това нареждам картите Таро и всичко се изяснява. Тарото много точно отговаря и на конкретно зададени въпроси и чрез него може да се види дали питащият е жертва на негативно влияние. По повод много често задаваните въпроси дали обаждащият се или неговите близки са под влияние на негативна намеса /магия/ използвам и един арабски метод, който си е вид нумерологична система и на него много точно се посочва към днешна дата обектът на проверка има ли негативно влияние, или не.

– Освен, че боравиш с наука, правиш и ритуали за изчистване на страх, стрес и отрицателни влияния. Разкажи нещо повече за това.

– Имах късмета да пия от извора, т.е. да науча древните ритуали восъколеене и леене на куршум от стари хора – баячи, които са специалисти в тази област. Тези практики са много стари и използвани по нашите земи от дълбока древност. Леенето на куршум и восък е изкуство, казва се специално баене, което може да се научи, само ако бъде споделено.

Ритуалът леене на куршум е процедура широко използвана и в българската магическа традиция за лекуване на уплах и стрес. Обредните действия при леенето, използвано от ислямските лечители, не се различават особено от прилаганите у нас, освен заклинателните текстове, които в повечето случаи са определени молитви от Корана. За произхода на това лечение могат да се търсят корени от античната обредност на Европа и Азия.

И най-важното:

когато се лее куршум или восък, или се махат уроки, не се взима такса, а толкова, колкото остави човека.

Това е много важно правило. Стари хора са ми казвали, че когато тази дейност се превърне в печалбарство – силата се губи. Така стоят нещата и за муските. Все пак това познание ни е дадено да бъдем полезни с него, прилагайки го на хората.

Освен с нумерологични анализи и прогнози и отговори на конкретни въпроси чрез помощта на картите Таро, много често

използвам една арабска система, наречена ЙЪЛДЪЗНАМЕ или ЙЪЛДЪЗ КИТАП –

Звездната книга на съдбата. Това е арабска нумерологична система. Правят се специални изчисления на името на човека и името на майка му. Полученият резултат дава информация за съдбата на човека, включително критични години в живота, продължителност на живота /тя зависи, разбира се, от много фактори/ и много полезни съвети за питащия. Тя лежи на твърдението, че всеки човек има своя звезда на небето. По тази система предсказват и ходжите. Много хора питат защо е необходимо името на майката – защото тя е източникът на живот. Тя износва плода и тя го ражда. Тя дарява с живот, тя е причината за началото на живота. По същия начин, чрез името на питащия, името на майка му, но вече и датата на раждане на питащия, се изчислява дали човек има направена магия към днешна дата.

– Как протича леенето на куршум?

– Разбира се, това е тайнствен ритуал, в който всяко нещо има своята символика. Правещият ритуала разтопява парче олово на силен огън и след това бързо го изсипва в съд със студена вода, вследствие на което оловото се разпръсква и се чува специфичен звук. Много от вярващите смятат, че именно водата е тази, която притежава магическите сили, способни да прогонят страха. Други мислят, че звукът, който се чува при контакта между метала и водата, цели да стресне отново „болния“ и „да събере отново сърцето му в едно цяло“. Удивителното е, че при процедурата

оловото придобива облика на източника на страха –

може да е човек, животно или обикновен предмет. Куршума се лее на 3 места – над главата, над стомаха и над коленете. Според отливката и изливането се разбира къде се е настанил страхът. Докато се лее куршума, се изричат магическите думи /баене/, които са най-важните в ритуала. Тук е мястото да отворя една скоба и да кажа, че много хора виждат, че се топи куршум или восък и че се излива във вода и си мислят, че всеки би могъл да направи това. Това е сериозна заблуда, защото не се ли знае баенето, няма файда и лек. След изливането куршума се изхвърля на река, за да може водата да отнесе лошото. Много важно е да се знае, че когато човек се уплаши, стресне, трябва веднага да потърси човек, който да му пребае /лее куршум/, защото според старите вярвания, страхът,

ако не се изчисти до 40 дни от стресовата ситуация, той оживява и много трудно след това изчезва.

– Много често се говори, че християни не трябва да търсят помощ при мюсюлмани. Вярно ли е това? Работиш и с Корана, за какво го използваш и наистина ли помага?

– Нека веднъж завинаги се изясни, че Господ е един. Нещата са много прости. Аллах – това е Отец, т.е. Творецът на всичко. Разликата между Библията и Корана е „колкото люспа от лук”. И в Корана, и в Библията ги има персонажите Мойсей, Ной, Исус Христос, Дева Мария, т.е.всичко е еднакво и теорията, че не бива да се ходи при мюсюлмани за помощ не е вярна. Във всички божествени книги се проповядва любов, човечност, разбирателство.

Свещената книга на мюсюлманите е ниспослана на пророк Мохамед на арабски език. Вярва се, че текстът в Корана е свещен, незасегнат и непроменен от човек и в словата му има сила. Чрез Корана изготвям муски за изчистване на отрицателни влияния, които се слагат във вода и от тази вода засегнатият пие и се мие. Също така правя муски против уроки, за защита, късмет, просперитет в търговията, берекет, любов, които се носят като талисмани. Коранът наистина помага, но за да има 100% успех, човек трябва да вярва в себе си и своите възможности, да се мобилизира и да работи за постигането на целите си.

– Какво е твоето желание и каква е твоята цел от тук нататък?

– Моето желание е да има още повече сбъднати прогнози и оказана помощ към тези, които ми гласуват доверието си. Моята цел е да продължавам да се развивам в областта на окултното, защото човек се учи, докато е жив. В същото време практиката е най-големият учител.

– Какво е твоето пожелание към читателите на вестник „Психо”?

– Пожелавам надежда – тя крепи човека, здраве – без него е немислим човешкият живот, късмет – винаги е нужен в нашите начинания, и любов – тя ще спаси света!!!

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ С ДЕМИР:

0900 63 990 /вътрешен код 723/

0900 63 041 /вътрешен код 22/