ЧОВЕК, ИЗБРАЛ ЗЛОТО, ГЕННО СЕ САМОЛИКВИДИРА

Йорданка Николова

– Господи, много ме заинтригува статията за гена на ангелите и се чудя, дали този ген, произвеждащ хормоните окситоцин и вазопресин (окситоцинът е наречен хормон на Любовта и се произвежда в организмите на влюбените и майките), ако се дава на злите хора, те биха могли да станат добри?

– Не, защото именно това е еволюцията на човека, чрез гена да се отсее ЛОШОТО И ДОБРОТО и всеки, избрал пътя на Злото, генно се самоликвидира. Така липсата на тези хормони, стимулирани от щитовидната и надбъбречната жлези, СЪКРАЩАВАТ ЖИВОТА НЕ САМО НА ИНДИВИДА, НО И НА ГЕННАТА МУ ЛИНИЯ. Но цялата тази функция се контролира и стимулира от предния лоб на ХИПОФИЗАТА.

– И не може ли тези хормони да се вкарат изкуствено – като лекарство?

– Тяхното възпроизводство на синтетично-химична основа е НЕВЪЗМОЖНО, защото ГЕНЪТ НА АНГЕЛА СЕ ЗАДЕЙСТВА ОТ СИЛИЦИЯ В САМИЯ ГЕН И ЕПИФИЗАТА И СВЪРЗВАНЕТО МУ СЪС СВЕТЛИНАТА.

Не може и да се извлече от човек, защото се разпада. Само Любовта увеличава тези хормони и ги предава по наследство, но пък индивидуалният избор ги развива или унищожава, според СВОБОДНАТА СИ ВОЛЯ!

– УНИКАЛНО!

– Да, защото вие сте Творения на Любовта на вашия Творец и Сътворител и св. Отец и св.Син и св.Дух.

АМИН!

Информацията е от 2.05.12 г.

ВУЛКАНЪТ ПОД ЛААХЕРСКОТО ЕЗЕРО НЯМА ДА ИЗРИГНЕ В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ

Четох някои неща за Мадарския конник и изведнъж се появиха някои знания:

1.Той е символ на това, че българите са под ПОКРОВИТЕЛСТВОТО НА БОГ ХЕЛИОС – Светлината (за това вече си ни говорил много).

2. Конникът е и зодия Стрелец.

3. В годината на Коня, когато Луната е била в Лъв.

4.Орелът е символът на Сириус.

Ето и още нещо интересно: Експедицията на Патриция Кирилова (главен редактор на вестник “Велика Болгария”; има и такъв сайт на сдружение „Велика Болгария”), проф. Евгени Сачев, проф. Сашо Драганов и офталмологът доц. доктор Красимир Коев до могилата в Караново са установили, че намерените хирургически инструменти за операция на очите са почти същите като съвременните (те са от I век преди Христа!).В Европа те се появяват в ХV век след Христа!!!

В пещерата Утробата има и по-древни – от 7-8 в.пр.н.е.

– Дали ще изригне вулканът под Лаахерското езеро, Господи (Германия ,близо до Бон)? То изригва на всеки 10 000 -12 000 години, последно е изригнал преди 12 900 години. Това би причинило огромни поражения и щети на Земята – захлаждане, спиране на слънчевите лъчи от пепелта.

– Не, спокойно, не и в близките 100 години!

Информацията е от 3.05.12 г.