“ВРАЧКАТА НА МУТРИТЕ” Мария Войнова: убийците на Илия Павлов и сега са в БЪЛГАРИЯ И заемат високи постове, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ЕДИН ОТ ТЯХ

mvЯсновидката Мария Войнова е известна най-вече като врачката на мутрите – с нея са се съветвали Маджо и Клюна, била е семейна приятелка на Косьо Самоковеца, а Маргините и сега я търсят да им гадае.

Ето какво споделя Мария за себе си и връзките си с хората от подземния свят:

“Видях смъртта на тези хора, т. нар. мутри, много преди тя наистина да се случи. Предрекох на Косьо Самоковеца, че ще бъде убит в компанията на друга жена и то не в България. В деня преди да замине за Португалия (оттам трябваше да пътува за Холандия) му се обадих и го помолих да се предаде в полицията. Той ми каза: „Мария, каквото ми е писано, ще стане”. Няколко дни по-късно ми позвъни съпругата му Ангелина и каза: „Застреляли са го!”.

Тогава се осъзнах, че съм отишла прекалено далече и ако искам аз самата да спася душата си, трябва да се откъсна от тези хора. Дори и да си надарен свише, ако не използваш с добро и за добро това, което имаш, Дяволът започва да те преследва и в един момент, без сам да се усетиш, си част от него.

Понякога е необходима частица божия любов, за да можем да прогледнем и да видим това, което ни предстои. За съжаление в България има много шарлатани и други, също като мен в миналото, които служат повече на парите, отколкото на доброто на хората. Аз съм щастлива, че се промених и се върнах в Родината си, за да помагам и на другите.”

Българската пророчица е правила прогнози и за чешкия президент Вацлав Клаус – предсказала съдбата на Чехия и това, което я очаква като страна-членка на ЕС.

– Известна сте като “врачката на мутрите”, тъй като сте съветвали предимно хора от подземния свят. Имаше ли някой сред тях, от когото сте се страхували?

– Когато общуваш с такива хора, няма как в един момент да не те обземе страх. Те са капризни, лесно избухват. Колкото и да е странно, имат страхопочитание към Бог, но са и много суеверни. Затова и се ядосват, ако им кажеш случайно нещо не както те очакват. Такъв беше Митко Бретона – известен люлински бандит, който в миналото е причинил доста неща на вдовицата на Георги Илиев – Мая. Пребивал я е от бой. Веднъж ме повика, искаше да пита за някаква сделка. Казах му, че ако направи това, което е решил, няма да има добри последствия за него. Той побесня, започна да ми крещи: „Ти знаеш ли колко пари мога да получа от това, помисли си отново и този път искам да ми кажеш това, което очаквам!!!” Това беше един от случаите, в които си казах, че трябва да престана да общувам с тези хора. Някак си покрай тях бях започнала да попивам негативната енергия, която те излъчват.

– А кой беше вашият любимец?

– Моят любимец беше определено Константин Димитров – Самоковеца.

В някои отношения си беше непораснало дете, на което са дали неподходящата играчка. Имаше невероятно чувство за хумор и беше много добър по душа. Голямата му болка беше, че няма дете. Затова и обикаляше детски домове и даряваше играчки, храни, дрехи. Но не искаше да се знае за това. Казваше ми: „Мария, хората ще кажат, че го правя, за да стана известен, а аз искам тези деца да не гладуват, в България има много нещастни деца и от това ме боли!”

– Предсказали сте смъртта на Самоковеца, но той не се е уплашил, въпреки вашето предупреждение. Имаше ли начин да предотвратите смъртта му?

– Не, нямаше начин, просто има неща, които са предопределени, каквото и да правим, те се случват, независимо от нас. Когато видиш смъртта на човек, ти става страшно на самия теб. Понякога не смея да кажа на хората това, което ги очаква, опитвам се да им вдъхна надежда и се моля видяното от мен да не е истина. Моля се за близките им. Така стана и със Самоковеца. Казвах му, че не трябва да пътува, но той не ме послуша. Сякаш беше решил да последва съдбата си.

– Познавате се с Павел Найденов – бащата на Илия Павлов, който наскоро загуби и дъщеря си Славка, и внука си. Каква е тази тежка съдба?

– Да, познаваме се. Всъщност само веднъж съм се засичала с него, запозна ни сина му, с когото имахме няколко срещи. Това, което се случи с това семейство, е прокобата, една предизвестена смърт. Над цялата фамилия тегне много мощна магия, която, за съжаление, няма как да бъде неутрализирана. И това не е последното нещастие, което ще се случи.

– Вие вероятно знаете кои са убийците на Илия Павлов, както и на сестра му. Ще се осмелите ли някога да ги назовете публично?

– Бих ги назовала и сега. Те се знаят –

убийците на Илия Павлов и сега са в тази държава, заемат високи постове.

Това са същите тези хора, по чиято заповед бяха убити и много други герои от подземния свят.

Единият от извършителите – Алексей Петров

вече е в ареста, но за съжаление поръчителите на всичките тези убийства никога няма да бъдат разкрити.

– Сред хората, които ви посещават има ли политици? От коя партия са най-много?

– Да, има и политици. Колкото и да е странно,

от БСП има най-много хора, които ме търсят.

Няма да забравя, преди време при мен беше дошъл един депутат, който искаше да направя магия на опонента му. Обясних му, че с такива неща не се занимавам, но той беше страшно настоятелен. Отказа се едва, когато го заплаших, че черната магия може да застигне и него.

– За бъдещето на управляваща партия ГЕРБ какво ще кажете? А за премиера Бойко Борисов – ще изкара ли правителството мандата си?

– ГЕРБ тепърва ще се налага като една голяма политическа сила. Това, което би могло да попречи на тази партия да се развие, са миналите грешки от предишните правителства. Които също тръгваха много силно и след това се проваляха. Ако тези хора си повярват прекалено много, може да ги застигне същата съдба.

Бойко Борисов е най-доброто, което може да се случи на държавата ни в момента.

Той се изживява като месия, като спасител и това е добре за България. Поне засега. Със сигурност това правителство ще изкара мандата си докрай.

– Какво е чувството да знаете съдбата на всеки, който се доближи до вас? Тежи ли ви?

– Да, това тежи. Тежи болката, която попиваш от всичките тези хора, с които се срещаш. Понякога тежи това, че не мога да им помогна. Виждам надеждата в очите им, но знам, че ще ги отпратя, често сънувам тези хора. Но има и много радост – когато излекуваш някого, или пък когато ти кажат: „Най-накрая започнах да живея по-спокойно!”

– Може ли човек да се предпази от магия, да промени съдбата си и как?

– От магия може да ни предпазят само любовта и вярата. Защото те са ни дадени от Бог! Ако са достатъчно силни и най-черната магия ще се удари в тях и ще се върне обратно при този, от когото е направена.

Съдбата ни е дадена така, че да я променяме.

Понякога е необходимо постоянство, понякога – само една грешна крачка и се връщаме с години назад в развитието си.

– Каква е ролята на цветовете в живота на човека?

– Те са като аурата, която ни заобикаля. Излъчването, което носят, променя настроението ни, кара и хората да ни възприемат по един или друг начин. Например

черното – носете го само в краен случай, то попива в себе си всички останали цветове.

Опитвайте се да внасяте повече светлина в дома си.

– Разкажете на нашите читатели повече за билките.

– Билките са като „Книгата на живота”. Аз самата се занимавам с билки, откакто се помня – баба ми беше билкарка. Един от любимите ми спомени от детството е как обикаляме двете и търсим редки билки. Например

за нервност и тревожност препоръчвам следната рецепта –

прави се смес от по 50 гр коприва, дилянка, маточина и 60 гр слез. 6 супени лъжици от сместта се варят в литър и половина вода за около 5-10 минути. След това сместта се оставя да се утаи, прецежда се и се пие по една кафяна чаша три пъти на ден. Аз самата имам разработени няколко билкови продукта. Единият е имуностимулант, който помага при нервност, безсъние, анемия, болести, свързани с черния дроб, също и за хормонални разстройства.

– Членувате в тайното общество на атлантите. Какво представлява то и кой има право да участва в него?

– Това са хора, които се обединяват в името на общото добро. Това общество е много древно, в него може да участва всеки, който вече се е доказал. Когато тези хора се обединяват, имат и обща енергия, която става много силна.

– Много хора се вълнуват какво ще се случи през 2012 г. – ще има ли край на света или просто човечеството ще се издигне на по-високо духовно ниво. Каква е вашата информация по този въпрос?

– Не,

до край на света няма да се стигне.

Още повече, че самата дата е сгрешена поради неправилно изчисляване на Календара на маите. Аз самата стигнах до едно друго пророчество, докато бях в Чехия в Замъка на Казанова – това е в град Духцов, където този мъж е работил като библиотекар до края на живота си. Малко известен факт е, че той също е бил атлант. Сега нашата идея е да построим в 14 различни части на света храмове, за да можем да направим хората по-добри и да отдалечим края на света. Всъщност това зависи от самите нас – ако допуснем мрака в себе си, ако престанем да бъдем добри, краят на света ще настъпи много бързо. На човечеството тепърва му предстоят трансформации.

Хората най-накрая ще се научат да владеят скритите си енергии.

Интервюто взе Анна Димитрова