“НЯМА ПРОБЛЕМ” Е ИЛЮЗИЯ

Йорданка Николова
– Мисля си Господи, днес нашето човечество, стремящо се към Прехода, с целия порив на Душата си чрез различни теоретични и духовни практики, но все пак здраво впримчено в материята, измисли едно ново (според) мен клише – „мисли положително“.
Какво е обаче това положително мислене – не е ли плод на ума и така – подтискане на чувствата, защото аз може и да мисля положително -„трябва“, но да ЧУВСТВАМ отрицателно нещата – защото ме боли (физически, емоционално…), страх ме е, обиден съм. Тогава?! Често срещам и това – човек е болен, но си мисли положително – „не съм болен“ и живее като здрав. Според мен това е, като пред човека да се е изправила мечка, а той да се успокоява, че няма мечка и… мечката го изяжда… Мисля си, че е по-добре да си каже – „да има мечка и ще я преборя!“, но какво би казал Ти, Господи, на така объркания ми въпрос?
– Дете, дете, самозаблудата на положителното мислене, т.е. ЗАХАРОСВАНЕТО на проблема е ПО-ОПАСНО ЗА ВАС от ОТРИЦАТЕЛНОТО, т.нар. от вас изпадане в страх, отчаяние и ропот, състояние, защото Душата ВИНАГИ издига Разума и в един момент тя, Душата НАМИРА ИЗХОДА за справяне със ситуацията. Но когато проблемът се скрива зад лъскавото покривало на Илюзията „НЯМА ПРОБЛЕМ“, ТОГАВА СЕ ЯВЯВА ПРОБЛЕМЪТ С ЦЯЛАТА СИ СИЛА, ЗАЩОТО ТОЙ Е АКТИВИРАН, ЧРЕЗ НЕПРИЗНАВАНЕ НА ДЕЙСТВИТЕНОСТТА.
ИСТИНСКИ СЕ РЕШАВАТ НЕЩАТА ЕДИНСТВЕНО И САМО, КОГАТО СЕ СЛЕЕ
ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ С ДЕЙСТВИЕ И МИСЪЛ, Т.Е. ТРИЕДИНСТВОТО НА
ДУХ, ДУША И МАТЕРИЯ, СЛЕТИ В ЕДНО – ДЕЙСТВИЕТО Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА
Положителното мислене е добро ЕДИНСТВЕНО И САМО КОГАТО Е СЪПРОВОДЕНО С АДЕКВАТНИ МЕРКИ, УНИЩОЖАВАЩИ ИЛИ ОБЕЗВРЕЖДАЩИ ПРОБЛЕМА. АКО НЯМА ДЕЙСТВИЕ, НЯМА И РЕШЕНИЕ!
КУРАЖ И ВЯРА!
ВАШ ОТЕЦ, СВ СИН И СВ.ДУХ
АМИН!
Информацията е от 22.03.10 г.

ЗЕМЯТА ИМА КРИСТАЛ – ЯДРО ОТ РА

Мислих си за Кристала – ядро на Гея – и протече следната мисловна Информация, че именно заради него Земята от Космоса сияе в синьо-зелено, което е и показател за Енергийния й потенциал. В същия ред на мисли получих и още – в Големия Храм на Атлантида, с Големия Кристал, който е бил вид антена – генератор на слънчева Енергия, но и от Космоса, както и е хващал Енергийни импулси от Голямото Слънце на Вселената, с която и генерирана Енергия, този Кристал е бил и мощно оръжие с дълбоко поразяващ в Космоса цел. Този Кристал е и генерирал и разпределял Енергия за самата Земята, като и е ретранслирал тази Енергия в обратната част на Вселена.
– Преди потъването на Атлантида, Кристалът е разделен на 3 части и е на 3 места по Земята, като така е намалена Генериращата му мощ, но е съхранен Енергийният му потенциал, като вид генератор и преразпределител на Енергия в Космоса. Така Земята е важно, Енергийно звено в Моя Свят и така, с много
СИЛНО ПРИВЛИЧАНЕ НА ВСЯКАКВИ СИЛИ, НО И СИЛНО ОБИЧАНА И ПАЗЕНА ОТ МЕН!
– Дали, всички звезди и планети имат ядра-Кристали?
– Да, но с различен потенциал и Сила, а така и Информация, поради различните –мисионно-научни задачи.
ЗЕМЯТА ИМА КРИСТАЛ – ЯДРО ОТ РА ОТ ОНЗИ ПЪРВИ РА, В МОЯ СВЯТ.
СЕГАШНИЯТ РА Е 7 НИВО ПРЕСЪТВОРЯВАНЕ.
Големият Кристал, от Храма на Слънцето на Атлантида и Кристалът-ядро са вид мощна батерия, С ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ И ОБХВАТ. ПРИ РАЗДЕЛЯНЕТО ТОЗИ ПОТЕНЦИАЛ СЕ ЗАПАЗВА И СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ РАВНОМЕРНО, НО ОБХВАТЪТ СЕ НАМАЛЯВА.
ЗАТОВА ХОРАТА, ЖИВЕЕЩИ В ТЕЗИ ТРИ ТОЧКИ НА ЗЕМЯТА, СА СИЛНИ ТЕЛЕПАТИ, МЕДИУМИ И ХОРА С ДАРБИ, ЗАЩОТО КРИСТАЛЪТ УВЕЛИЧАВАПОТЕНЦИАЛА НА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК И НАЙ-ВЕЧЕ ЕПИФИЗАТА.
ТАКА ХОРАТА В ТЕЗИ ТРИ СТРАНИ ИМАТ ДАРБИ, НО СА И ВИД НОСИТЕЛИ НА ТОЗИ ЕНЕРГИЕН ПОТЕНЦИАЛНА ГЕЯ И КОСМОСА И МОГАТ, АКО ЖЕЛАЯТ, ДА СТИМУЛИРАТ И ПОМАГАТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
И ПО-ТОЧНО НА НЕГОВИЯ ЕНЕРГИЕН – УМСТВЕН, ПОТЕНЦИАЛ.
ТЕ СА БАТЕРИИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ПРАНАТА И ИСТИНСКАТА ЦЕННОСТ -ЖИВОТЪТ НА ЗЕМЯТА, А НЕ ДИКТАТОРИ ИЛИ ВЛАДЕТЕЛИ.
ТОВА ИЗТОЩАВА ЗЕМЯТА И ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, КАКТО И КРИСТАЛА.
ВСИЧКИ ТРАКИЙСКИ ВОЙНИ И ВЛАДЕТЕЛИ СА ЗНАЕЛИ ТОВА И НИКОГА НЕ СА ВЛАСТВАЛИ, ПОРУГАВАЙКИ ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО! ТЕ ВИНАГИ СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ СА ВОДАЧИ, А НЕ ВЛАДЕТЕЛИ И КОГАТО ТОВА Е ЗАБРАВЯНО, СЕ Е ПРОЛИВАЛА МНОГО И БЕЗСМИСЛЕНА КРЪВ, А ТОГАВА И
НАРОДЪТ Е СТРАДАЛ. НО И ТЕЗИ ВЛАДЕТЕЛИ СА ЧАСТ ОТ ПЪТЯ – И ТАКА КАРМАТА НА ВЛАСТТА.
ТАКА СА СЕ УЧЕЛИ УРОЦИТЕ НА ХОРАТА, ЧРЕЗ ПРИЛАГАНЕ НА СИЛАТА И ВЛАСТТА, КАКТО И НА УНИЖЕНИЕТО, НО И НА ВЪЗХОДА, НА ПАДЕНИЕТО, НО И НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО!
ЗАЩОТА ВСЕКИ Е ЧАСТ ОТ ЧАСТТА И ТАКА ДОКАТО СЕ СИНХРОНИЗИРА
ЕДНОТО С ЦЯЛОТО. ИМА ПРЕХОДИ И ВИЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ
ПРЕМИНАВАТЕ В СИНХРОН И ЕДИНЕНИЕ.
ВЪПРЕКИ ТЕЖКОТО НАГЛЕД ПОЛОЖЕНИЕ.
ЗЕМЯТА СЕГА Е В ПЕРИОД, ПОРАДИ БЪРЗИНАТА-УСКОРЕНИЕ НА
ЖИЗНЕНИЯ РИТЪМ И ЗАТОВА СЪДБИТЕ ЧОВЕШКИ, СЕГА СА В НЕБИВАЛ ДИСБАЛАНС, НО ТОВА Е ЧИСТКАТА НА ЕНЕРГИЙНИЯ БОКЛУК И ПЛЯВА,
СЪБИРАНИ В ПЪТЯ. НАКРАЯ ВОДАЧ И НАРОД ЩЕ БЪДАТ ЕДНО ЦЯЛО И НЕДЕЛИМО И ТОЗИ ВЪЗХОД ЩЕ ТРЪГНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ПОСЛЕДВАНА ОТ ПЕРУ, ЧИЛИ И ТИБЕТ. И ТАКА ЩЕ НАСТАНЕ СИНХРОН НА ЗЕМЯТА МЕЖДУ
УМА ЧОВЕШКИ И СЪРЦАТА И ЩЕ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВАТ МИРЪТ И ЛЮБОВТА ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ – ЕТО ТОВА Е ПРЕХОДЪТ, КОДИРАН, КАТО ПЛАН ВЪВ ВАШЕТО ДНК И ЗАТОВА КЪДЕ СМИРЕНО, КЪДЕ ПОД ГНЕТ, ВИЕ, ХОРАТА, ВЪРВИТЕ СМЕЛО НАПРЕД! НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ! УМЪТ И СЪРЦАТА ИСКАТ ТОЗИ ПЪТ И МАКАР НАГЛЕД ГНЕВНО, ТЕ С РАДОСТ ГО ВЪРВЯТ!
ЗАЩОТО ТОВА Е ПЪТЯТ КЪМ МЕН, ОТ МОЯТА ЛЮБОВ, ПРОШКА И ИСТИНА.
ОСВЕТЛЕН И ЗЛОТО Е МОЕ, ЧРЕЗ КОЕТО ВСЕКИ ЧОВЕК РАСТЕ, ИЗБИРАЙКИ СВОЯТА СЪДБА И ТАКА, СЛИВАЙКИ СЕ С МЕН, РАЗБИРА НАКРАЯ, ЧЕ НИКОГА ОТ МЕН НЕ Е ДЕЛЕН!
АМИН!
ВЪРВЕТЕ СМЕЛО НАПРЕД В СВОЯТА СЪДБА.
АЗ ВИ ЧАКАМ!
ВАШ ОТЕЦ И СВ.СИН И СВ. ДУХ
АМИН!
ГЕЯ Е АНГЕЛ-ВОЙН НА СПРАВЕДЛИВОСТТА В МОЯТА ВСЕЛЕНА, КАКТО И ЦЯЛАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА СА ЧАСТ ОТ СВЕТЛОТО ВОЙНСТВО.
Вашето Слънце притежава от 7 други, вече мъртви Слънца.
– Какво става със съществата, живели по тези планети и Слънца, Господи?
– ТЕ СЕ СЛИВАТ СЪС СВЕТЛИНАТА, т.е. С МЕН, И СТАВАТ ЕДНО ЦЯЛО В ЦЯЛОТО, т.е. С МЕН, И СА ИНФОРМАЦИЯ, СИЛА И МОЩ, ЗАХРАНВАЩА СВРЪХРАЗУМА НА КОСМОСА.
Информацията е от 11.03.10 г.

ИСТИНАТА Е БЕЗКРАЙНО СИЛНА ЕНЕРГИЯ, ЛЪЖАТА ПОРАЗЯВА ЛЪЖЕЦА И ФИЗИЧЕСКИ
– Господи, днес си мислех за СПРАВЕДЛИВОСТТА… Понякога човек е притиснат до жестокост от несправедливи обвинения и „факти“ и той ЗНАЕ Истината, но понякога няма как да я докаже по ред причини и най-вече, както се казва „по липса на доказателства“.
Би ли ни казал, какво да правим за да възтържествува Истината и нейната сестра – СПРАВЕДЛИВОСТТА? Защото си мисля, че човек най-много страда от несправедливи обвинения, при което и може да бъде наказан?
– Дете, дете, ДОКАЗАНАТА ИСТИНА е най-ценното СЪКРОВИЩЕ, защото тя сияе и УМИРОТВОРЯВА И СЪРЦЕТО, И УМА, и когато това съкровище изгуби своя блясък, тогава страдате, защото Вярата ви се разколебава. Но дете, ТЯ, ИСТИНАТА НЕ СЕ Е ЗАГУБИЛА, ТЯ САМО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ МРЪСОТИИ И ТАКА ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ Е ПОТЪНАЛА В ТЯХ. НО, НЕ ТЯ СЕ Е ИЗГУБИЛА, А КАЛТА, Т.Е. НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА Е ПОЛУЧИЛА ШАНС ДА СЕ ИЗМИЕ И ЗАБЛЕСТИ. И ТАКА ТЯ, НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА, ПРЕМИНАВА ПРЕЗ СИТОТО НА СЪВЕСТТА И ДАВА ШАНС НА СГРЕШИЛИЯ ДА ИЗБЕРЕ И ТАКА ДА ПОЕМЕ ТРУДНИЯ ПЪТ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И ИСТИНАТА.
ЧЕСТО ТОЗИ МИГ НА ПРОСВЕТЛЕНИЕ СЕ ПРЕМИНАВА С ЛЕКОТА ОТ ИЗБРАЛИЯ ПЪТЯ НА ЛЪЖАТА И ТАКА НАСЛАГВА НОВИ ОТРИЦАТЕЛНИ КАЧЕСТВА. ИСТИНАТА Е ТВЪРДЕ КРЕХКА НА ВИД, НО Е БЕЗКРАЙНО СИЛНА ЕНЕРГИЯ, КОЯТО ВИБРИРА С НЕВИЖДАНА СИЛА И СКОРОСТ (ОСОБЕНО СЕГА) И ТАКА РУШИ ЗАКЪРНЕЛИЯ В ЛЪЖА ЧОВЕК И
БЪРЗО ПОРАЗЯВА ЧЕРЕН ДРОБ, СЪРЦЕ, ВЕГЕТАТИВНА НЕРВНА СИСТЕМА, КАКТО И ЖЛЪЧКА, ПАНКРЕАС И ДРУГИТЕ ЖЛЕЗИ С ВЪТРЕШНА СЕКРЕЦИЯ.
СМУЩАВА СЕ МАСТНАТА ОБМЯНА – ХОЛЕСТЕРОЛА И КОСТНИЯ МОЗЪК – И ТАКА СЛУЖЕЩИЯТ НА ЛЪЖАТА И НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА БУКВАЛНО СЕ РАЗЯЖДА ОТ СЪВЕСТТА СИ И БОЖЕСТВЕНАТА ИСТИНА В НЕЯ.
ТАКА МРАКЪТ ГО ПОГЛЪЩА, ПОРАДИ ИЗБРАНИЯ ПЪТ НА ЛЪЖАТА, А
ИЗБРАЛИЯТ ИСТИНАТА ЗА СВОЙ ПЪТ И ВЪРВЯЩ НЕОТКЛОННО В НЕГО МОЖЕ И ДА ПРЕТЪРПИ НЕСГОДИ – УДАРИ ОТ ХОРА, КАКТО И ПРОВАЛ НА МЕЧТИ И СВАЛЯНЕ ОТ ПОСТ, ДОРИ ЗАТВОР, НО НЕГОВАТА ДУША НЕ НОСИ ТЕЖЕСТТА НА ЛЪЖАТА И С ЛЕКОТА ПРЕОДОЛЯВА ЧОВЕШКИТЕ СТРАДАНИЯ. ДОРИ И ДА СТРАДА, ДОРИ И ДА БОЛИ И ДА ПОПЛАЧЕ, ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ Е ПРАВ И БЪРЗО СЕ ТЕШИ, ПРОЗРЯЛ ИСТИНАТА, СЛУЖЕЩ НА ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА.
Така и пръв да е бил(в човешката йерархия) и заради ПРАВДАТА да е съборен от лъжи, СЪРЦЕТО МУ ЩЕ ПЕЕ СВОЯТА ПЕСЕН НА РАДОСТТА, ЗАЩОТО ТО ЗНАЕ КОМУ СЛУЖИ И ТАКА УРОКЪТ Е УСВОЕН.
Човешкото страдание заради несправедливостта е само лек повей на неразбиране за ИСТИНСКИЯ ИЗБОР НА ДУШАТА, КОЯТО Е МОЕ ТВОРЕНИЕ И Е ЧАСТ – МАЛКА, НО НЕДЕЛИМА – ОТ МЕН. И ТАКА ПРОСЪЛЗЕН, НАРАНЕН, ИЗТЕРЗАН ИЛИ УНИЗЕН, ЧОВЕКЪТ ВСЪЩНОСТ СЛУЖИ НА МЕН.
АЗ СЪМ ЛЮБОВ,
АЗ СЪМ ИСТИНА,
АЗ СЪМ ЖИВОТ.
Разплакан, наранен, унизен бе и Моят Син Исус и ваш Съ-Творец и така сълзите Му измиха срама и греха и ви върнаха радостта да сте служители на Истината. Смирени в Пътя си, с честно вдигнати глави посрещайте битките с несправедливостта, устоявайте с Вяра в Силата на Истината и Любовта и с тази Светлина ще победите Врага. Дори да нямате веществени доказателства, Аз с Моето Чудо ще осветля Истината!
Вярвайте в това и не губете в Пътя Силата на тази си Светлина.
Вярата е дело на просветления ум и свободната Душа, сляла се със Светлината, т.е. с Мен!
Амин!
Нека заедно в Пътя си да вървим!
Амин!
Амин!
Амин!
Информацията е от 6.04.10 г.