„ЗЕЛЕН” ПАРИЧЕН РИТУАЛ

Най-силните дни за изпълнение на ритуали са 14-ти, 15-ти и 16-ти лунен ден. Опитните знахари препоръчват в един от тези дни за обиколите дома си със свещ и да го окадите с хвойна или жълт кантарион. Хубаво е да вземете вана, в която предварително да сте разтворили соли. По време на това водно очистване е добре да мислите за приятни неща.

За ритуала са необходими:

  • зелена свещ;
  • масло от пачули или канела, по желание – кедрови, борови или портокалови ароматични пръчици, тъй като те привличат парите;
  • портмоне с пари.

Излезте на улицата, застанете на открито място, осветено от луната. Гледайки луната, прехвърлете три пъти парите в портмонето от едно отделение в друго и кажете:

Майко Луна, направи така, че доходите ми да се увеличат.“

Когато се върнете у дома, вземете зелената свещ, намажете я с масло от пачули. Докато го правите, си представяйте, че имате много пари или пък визуализирайте как сте заобиколени от вещите, за които мечтаете. Запалете свещта (и „финансовите“ благовония), поставете около нея банкноти, седнете и, гледайки пламъка, визуализирайте богатство и изобилие в продължение на 10-15 минути. Постарайте се да не се разконцентрирате с нищо. Успехът на всеки ритуал в много отношения зависи от вашето умение да се съсредоточите.

След това мислено благодарете на Луната (най-добре е да отидете до прозореца и да я погледате) и оставете свещта да догори.

Парите приберете в портмонето.

Източник: content.mail.ru

Превод: А. Пламенова