„ЧИНИЯТА” НЕ Е НА НОЙ – ПО-СТАРА Е

Тя указва Центъра, от който е тръгнал Животът в четирите посоки на света – днешното ни Черно море

Снимка: www.narodnodelo.bg

Йорданка Николова

Прочетох двете интересни статии във вестник „Психо“ за неразгаданите странни писмености и знаци – сред тях отново се заговори за т.нар. „Чиния на Ной“ от варненския некропол, където бяха открити и много златни накити. Съкровището е датирано на 8 хилядолетие.

Чинията е изработена от пясъчник – характерен материал за района, когато в онзи период днешното Черно море е било сладководно езеро и е било по-далеч от днешните варненски брегове, но изглежда като керамика. В чинията има много видими и невидими Послания – учените не могат да определят годините й.

Днес получих мисловна Информация, че „Чинията“ е на 20 хиляди години пр. Христа, когато на Земята е имало 4 континента и Атлантида е била част от Европа. „Чинията“ разказва за онзи период на единия от двата всемирни Потопа, когато Атлантида се отделя и става остров – това е при четвъртата промяна на земната и магнитните оси и континентите стават 6.

Още отдавна Бог ми бе казал, че плочките са 49, като по средата е имало обединителен център – сега разбрах, че това е именно „Чинията“, но не е на Ной, а много преди него.

Чинията“ показва събитията около втория Всемирен Потоп и Центъра, от който е тръгнал Животът в четирите посоки на Света и този център е край днешното Черно море – тогава сладководно езеро. Всяко племе, трьгнало от тук, е имало такава плочка – засега са намерени 3 такива – в Караново, Градешница и Хасковско. Това са 3 племена, разположени най-близо до центъра и така са образували втори кръг за базов център и отбрана, както и за съхранение на важни база данни.

4 други от тях трябва да има в четирите основни посоки на Света, но те тогава са били под ъгъл около 45 градуса в ляво от сега – 20 хиляди години преди Христа.

Тези 49 плочки са доказателство, че племето произхожда от древен Египет – днешните земи на България – земята на Боговете и древните Пирамиди.

В Чинията са втъкани образи от преди 20 хиляди години, но е и предсказано и наводнението 5500 години пр. Хр. поради потъването на Атлантида.

На сьщата Чиния е вписано, че атлантите са тръгнали от тук и също, че преди 20 000 г. се врьщат тук, както и преди 5500 г. Ной се връща в Родината на прадедите си –

Центъра – Началото на Живота и Сътворението.

Трудно е да се разчете всичко това, но то става единствено със сърцето или чрез връзка с Гея или Бог, или с Боговете, които отдавна са извън нашите измерения и са само в Енергийно сьстояние.

Разчитането по различните човешки начини е невъзможно – поне засега.

Много е важно разположението както на Чинията, така и на плочките – спрямо Изгряващото тогава Слънце – 45 градуса запад-север.

Дали съм разбрала правилно, Господи?

Така е дете, Чинията е изработена от вашите древни прародители от Космоса. Тя е обработена топлинно с лазер и също с лазер е направена орнаментиката и златното покритие, както и са втъкани невидимите Послания и образите на вашите праотци, които се улавят от епифизата.

Това е една високо развита технология – не само за очите, но и за възприемане от епифизата и 7-мата ви чакра.

Тази Чиния е отправна точка, но и събирателна такава на Знанието на Космоса и връзката на видимото с невидимото Светло Мое общество. Неслучайно тя е в гроба на един от Първосвещениците, живял много години след втория Всемирен Потоп и нееднократно завръщал се на Земята, за да разказва за промяната на Изгрева и Залеза и за последвалия Потоп, отделил Атлантида от Континента и Земята на Боговете и разкъсването на плътта на Гея на много земи.

Този Първожрец бе един от големите Учители и Водачи, предал Посланията на Древните и техните Знания на децата им. Затова и той бе погребан на високите планини – днешните Варненски брегове – заедно с много Ключове на Знанието, предадени от вашите древни отци от Космоса. Това отваряне на гроба му от вас е един вид отключване на времето и Начало на отваряне на сакрални тайни, кодирани в подсьзнанието и гена ви от вашите древни праотци – предадени ви тук в древните Пирамиди.

Неслучайно Чинията е леко конусовидна – като Земята, видяна от Космоса, неслучайно е вдлъбната и инкрустирана със злато – това са Слънцето и Земята, но и божественото Мое Начало, Любов и окриление!

Благодаря!

Информацията е от 24.03.13 г.