НА НАМАЛЯВАЩА ЛУНА СЕ ЛЕКУВАМЕ И ИЗБАВЯМЕ ОТ ВСИЧКО ЛОШО

Маг Елена

Намаляващата Луна е период, който е подходящ за вътрешно и външно очистване, както и за анализ на собственото състояние. Именно тогава човек може да се избави от нещата, които му пречат и от които иска да се отърве – от излишното, от вредното и т.н.

Намаляващата Луна е и най-доброто време да направите генерално разчистване на дома си – както от материална и енергийна мръсотия, така и от старата енергетика, свързана с лоши спомени и негативни емоции. Така че, отървете се от старите вещи и мебели, очиствайте тялото си от шлаки и вредни микроорганизми, именно когато Луната намалява. Впрочем в този период от месеца, човешкият организъм сам се опитва да се избави от замърсяванията, които са се натрупали в червата и бъбреците. Не е лошо обаче и вие да му помогнете с избрана от вас процедура, билкови чайове и т.н.

Ритуал за успех по време на намаляваща Луна

Вечерта, когато Луната се вижда най-ярко, излезте на улицата и вдигнете ръце, с обърнати към светилото длани. Разкажете й за всички свои неудачи и проблеми, от които искате да се отървете. След това кажете:

Луната от чисто сребро намалява,

всички мои несгоди отнема от мене,

а когато тя в нощта се разтвори,

нова надежда в мен се заражда.

Върнете се вкъщи и легнете да спите веднага. Знайте, че на сутринта проблемите ви ще са вече в миналото, а успехът ще дойде, когато намаляващата Луна изчезне от небосвода.

Техника за сила и подмладяване

В периода на намаляващата Луна земята ни подарява силата и енергията на младостта.

За изпълнението на този ритуал трябва да сте на тихо и спокойно място, далече от градския шум – най-добре на някоя поляна. Легнете на земята и се потъркаляйте. След това останете неподвижни. После легнете по корем и докоснете главата си до земята. Полежете в това положение около 5 минути, пак се потъркаляйте и станете.

По време на тази процедура мислете за своето здраве и младост. Най-голяма ефект има тази техника, когато земята е топла.

Ритуал за изцеление

Предварително си набавете следните неща:

кокошо яйце

син маркер или флумастер

хартиен или найлонов плик

Вземете яйцето и го оставете в стаята си за около половин час, за бъде след това със стайна температура. Съблечете дрехите си и бавно обходете с яйцето цялото си тяло, като започнете от ходилата си. Ако искате да излекувате определено място или орган, докоснете го с яйцето. Представете си как болестта отива в яйцето. След това вземете маркера и напишете на яйцето следното:

Болестта си отиде, дойде изцелението. Сега аз съм здрав/а.

Сложете яйцето в плика и го изхвърлете възможно най-далече от дома си. Преди да хвърлите плика в кофата за боклук, ударете яйцето, както е в плика, за да се счупи. После го хвърлете заедно с плика.

Ритуал за освобождаване

Напишете на лист хартия всички неща, от които искате да се избавите – навици, болести, страхове и т.н. След това хвърлете листа в огън или го изгорете на пламък от свещ. Наблюдавайте как вашите проблеми се превръщат в пепел.

За контакти с маг Елена: 0878 481 752 и 0897 435 988