РОЗОВ РИТУАЛ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВ

Набавете предварително следните неща: плоска чиния или купа, ваша снимка, на която сте само вие, канела на прах, сух босилек, розова свещ, керамична чаша, свещник, розов плат, розов конец, кибритени клечки.

Ритуалът може да се изпълнява по всяко време и не е свързан с фазите на Луната.

Вземете свещта в ръце и подръжте в дланите си. Затворете очите си и си представете, че сте щастлив/а любим/а на някого – постарайте се да предадете своето усещане и желание на свещта. След това сложете свещта в свещника и я запалете. Поставете чинията пред свещта. Сложете снимката в центъра на чинията. Посипете с лъжица канелата около снимката – в кръг. Кажете:

„Любов ме обкръжава.”

Посипете около канеления кръг босилека – отново да е в кръг. И кажете:

„Любов ме обкръжава.”

Сложете длани над чинията, стараейки се да усетите енергията на билките. Преместете снимката в керамичната чаша и я посипете с канелата и босилека от чинията. Размесете билките в чашата с ръце, казвайки:

„Подправки и билки, растение и дърво, отведете ме при този/тази, която ще се влюби в мен. Любовта ще си разделим наполовина. Така искам и така ще стане!”

Извадете снимката и подправките и ги изсипете върху розовия плат. Съединете краищата на плата и ги завържете с розовия конец. Сложете талисмана пред горящата свещ за 18 минути. След това изгасете свещта.

Носете готовия талисман със себе си. Палете свещта всеки ден и я оставяйте да гори по 7 минути, докато изгори напълно.

Очаквайте скоро любовта да се появи.

Превод: А. Пламенова