3 РИТУАЛА ЗА ПАРИЧНИ УСПЕХИ

А. Пламенова

Печат за успех в търговията

Усамотете се на нарастваща Луна/в момента периодът е точно такъв/ и запалете зелена свещ. На чист лист хартия нарисувайте със син химикал показания по-долу печат, под който напишете своето име, презиме и фамилия.

Когато сте готови, три пъти по часовниковата стрелка окадете печата с църковен тамян, а след това кажете:

Работата ми е крепка, от пари е изваяна. Ела, успех, от изток ми раздай, от запад портфейла ми напълни, от юг – финансов прилива, от север – на пари. Търговията ми е дива, търговията ми е скоростна. Всичко продавам. Амин.

Носете печата винаги със себе си в левия джоб по време на бизнес срещи, преговори с партньори, при финализиране на търговски сделки, подписване на договор и изобщо всичко, свързано с покупко-продажби и търговски операции.

За успешно изплащане на дългове и кредити

За да разрешите проблемите си с дългове и кредити, купете от църква 2 големи свещи. Поръчайте си в храма молебен за здраве и дайте на свещеника да сложи в олтара едната от свещите. Втората занесете у дома си. Всяка сутрин в продължение на 40 дни палете свещта и казвайте следното:

На изток е святата планина Атонска. В нея има църква Господна, а вътре е престолът Христов. Както престолът Господен стои в средата на олтара, не се клати и не се помръдва, вечно свят е и богат, така да бъде и домът на раба/рабинята /кажете името си/ – да стои в средата на целия свят, без да се поклаща и без да се помръдва, да бъде свят и богат. Богатството – в дома, бедата – вън от дома. Амин.

След като прочетете думите, загасете свещта. Ако свещта изгори напълно, преди да са минали 40 дни, купете нова и продължете. Ако пък втората свещ ви остане, след последното четене не я гасете, а я оставете да догори до край.

Ритуал „Бързи пари”

Този метод ще ви свърши работа, когато ви трябват бързо пари, а нямате време за дълги обреди. Макара да изглежда лесен, той е също толкова ефективен, както и по-сложните ритуали.

Запалете свещ и кажете молитвата „Отче наш” 9 пъти. След това прочетете тези думи:

Моля и наричам, парите към себе си привличам, както водата тече и в морето се събира, така и в моя джоб парите се събират. Както песъчинките са безчет, така и моето благосъстояние е несметно. В злато и сребро се къпя, нужда не познавам. Седем думи заветни зная, чрез тях богатство добивам:

РУХАН НАРОН АДИКАЛ АРТИ СТИН ДАК АТАН.

Амин. Амин. Амин.