5 МАГИЧЕСКИ ФОРМУЛИ

Маг Елена

Тел. 0892 702 637; 0876 990 658

Формула за благосъстояние

ШАРИМ ШАМ ШАР АШРАИ

Тази формула не дава богатство под формата на златен дъжд, който се изсипва върху вас, но ще ви осигури благоденствие и ще ви отърве от финансовите проблеми.

Казвайте я по 12 пъти на ден, като си представяте, че получавате материалните неща, които желаете да имате.

Формула за защита по време на сън

Ригностикас Мариантанам Дикаскарион Митрадион Велесворнат

Кажете формулата 4 пъти , като се обръщате към четирите посоки на света. След това легнете в леглото си и я кажете още 3 пъти.

Ако някой се опита да ви навести, докато спите, за да ви направи нещо лошо, ще попадне в примката на силата, която сте призовали да ви пази чрез тази формула.

Формула при несправедлив съдебен процес

Кустоди ми а лакуЕо куЕм статуЕрунт михи ит аб скандалис оперантиум иникуитатем

Ако ви съдят несправедливо, ако сте в ръцете на подкупен съдия или пък опонентът ви в съда се опитва да ви надвие с хитрост, работете с тази формула. Четете я по 40 пъти три пъти дневно – естествено, трябва да започнете няколко дни преди делото. Докато казвате думите си представяйте, че правдата ще възтържествува и вие ще победите.

Златна формула АТРЕЯ

ОН ТИ РА ЗА КИ ОРО СИ ТАН ТИ РА ЗА

Тази формула се чете по 7 пъти във всяка от четирите посоки на света, като се въртите обратно на часовниковата стрелка. Тя действа така, че около човека, който я произнася, се събират сили, които му помагат във всички негови начинания.

Единственият й недостатък е, че тя работи само около 2 часа и може да се използва не повече от 2 пъти в седмицата.

Формула за отстраняване на препятствия по пътя

Рин ги кай са вон ти вас ри гой айво саеее

Ако имате цел, но нещо ви пречи или пък обстоятелствата ви преграждат пътя към постигането на желанието ви, опитайте с тази формула.

Застанете с лице на изток и кажете формулата 9 пъти. След това се обърнете на юг и пак я кажете 9 пъти. Направете същото и останалите 2 посоки – север и запад. Докато казвате формулата си представяйте как от думите ви излиза златно сияние и отстранява всички проблеми, които ви пречат да постигнете целта си.

Правете това в продължение на 3 дни и вашето желание ще се изпълни съвсем скоро.