РИТУАЛ С 12 БИЛКИ ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЯ

А. Пламенова

Това е един изключително лесен ритуал, който се прави на растяща Луна. Снабдете се с голяма купа, дървена лъжица, цедка или гевгир, както и сушените билки, приложени в следния списък, които можете да намерите/най-добре е, ако ги  намерите всичките, но ако не можете, постарайте се да си осигурите възможно най-много от тях/: канела, босилек, детелина, джинджифил, риган, коча билка, жасмин, жен-шен, лавандула, бор, градински чай, карамфил

Сложете билките в купата и ги стрийте с дървената лъжица. Стъркайте ги и ги разбъркайте добре, докато станат почти на прах. Пресейте ги след това през ситото или гевгира в друга купа. Трябва да получите горе-долу една шепа вълшебен прах. Сложете го в платнена торбичка. В ясен и слънчев ден отидете някъде на усамотено място сред природата, изсипете праха в дясната си ръка и високо произнесете желанието си. Отворете дланта си, така че вятърът да разнесе вълшебния.

Това е всичко. Вашето желание ще бъде изпълнено.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On