Алмин: МАГИЯТА НА ТРЕТИЯ ПРЪСТЕН Е РАЗКРИВАНЕ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО НА БЕЗКРАЙНОСТТА

Алмин е един от най-себераздаващите се мастери на нашето съвремие. В продължение на много години тя пътешества из различни краища на света, хиляди хора са променили живота си, привлечени от любовта и лекотата в преподаването на нейното учение. Самоотверженият й труд е съпроводен от невероятни чудеса. В дълбоко единение със силата и величието на Безкрайната Същност, Алмин ни разкрива постепенно духовния възход и реализацията на нашата Божественост.

През ноември 2000 г. тя губи връзката със своето човешко самосъзнание. Това се случва по време на семинар в Тексас, САЩ. В продължение на няколко месеца Алмин изобщо не може да се движи, изпада в продължителен шок, но в същото време съзнанието й се изпълва с видения и откровения от невидимите измерения. За нея животът става школа, в която тя се учи да живее на Земята и в други измерения едновременно, съхранявайки земната си осъзнатост.

Алмин казва: „Няма значение какво мога аз. Аз искам да ви помогна да разберете на какво сте способни вие. Аз просто искам да ви кача на раменете си, за да се оттласнете от тях и да полетите нагоре.”

Заобикалящият ни свят може да се променя без кармично следствие, ако го преобразуваме, използвайки косвен подход. Ако се опитваме да променим света пряко, тогава се опитваме да наложим волята си в движението на потока на съществуването. В определен смисъл, това се явява разновидност на черната магия и няма значение, доколко благочестиви са намеренията ни. Има два вида кармични окови – желязната на действията, причиняващи вреда и златната, на благите деяния. Последните могат да произлизат от гордостта, с която си мислим, че можем да променим жизнепотока. Опитите непосредствено да се променят обстоятелствата, често завършват с неуспех. Това знаят тези, които се стараят да осъзнаят себе си в съня: искате ли да се фокусирате върху нещо в съня, веднага попадате на друг сън. Сънищата се променят от въздействието на непосредственото внимание. Резултатът на научния експеримент се променя според действията на учения, провеждащ експеримента. Не е ефективно да се опитваш да променяш нещо, което се преобразува чрез концентрацията на нашето внимание. Има два начина, с чиято помощ можем да преобразуваме реалността си:

1. Да се опитаме да контролираме обстоятелствата и да им оказваме насилствено въздействие, за да ги променим, използвайки външен източник на сила. Това се нарича Магията на Първия пръстен или черна магия. Това създава кармични последствия, защото е опит да се блокира движението на жизнепотока. Животът е взаимосвързан и затова подобни действия могат да причинят стрес и болка /резултат от насилствените промени/ в определени области на живота ни.

2. Косвен начин – наблюдаваме накъде върви жизнепотокът и премахваме факторите, които се явяват преграда за него, като сменяме фокуса на вниманието. Промените стават по косвен път, в резултат на изместването на акцента на вниманието ни. Това е Магията на Втория пръстен. Чрез вниманието променяме в себе си определени качества и настроения и в резултат обкръжението ни се променя в съответствие с вътрешните ни процеси.

Когато се опитваме да налагаме волята си върху жизнепотока /съпротивляваме му се/, губим личната си сила, както, и когато подаряваме свободата си на външни източници на сила – магически съюзници. Личната сила се увеличава в резултат на използването на Магията на Втория пръстен, т.е. чрез косвени методи за материализация.

Служителите на Светлината винаги се стремят да се създават по-благоприятния условия в света. Но малцина знаят, как да получат достъп до силата, необходима за тази цел. Повечето избягват силата, тъй като смятат, че тя може да оскверни чистотата им и затова тя остава в ръцете на хора с недобри намерения. Овладяването на способността за непорочно използване на личната сила е жизнено необходимо за тези, които искат да дадат своята дан за подобряването на света.

Има три начина за косвено въздействия върху реалността:

1. Чрез възприятие;

2. Чрез фокусиране върху определени аспекти на живота, ползвайки честотите и резонанса;

3. Чрез премахване на блокиращите филтри.

Ползване на възприятието Трансфигурация

Възприемането е източник на сила. И чрез намерението можете да манипулирате силово, но съществува риска да наложим собствената си воля на жизнепотока. Инструментите на силата, основани на възприятието, са ритуалите, руните, силата на думите и методите на лечение, подобни на Белваспата (чрез сърцето). С тяхна помощ можем да изразим косвеното намерение, въз основа на озаренията си. Цялото ни внимание е насочено към получаване на откровение, а не на конкретен желан ход на събитията. Основното ви намерение е обширно и не е конкретно. Като в примера „Живея при пълноценно изобилие, произтичащо от моята същност“. Така не се съсредоточаваме върху това, как точно ще получим парите или другите благини. Тъй като възприятието премахва всичко, което може да блокира вътрешното ни зрение, силата, задържаща пречките се освобождава и насочва към церемонията или ритуала. Церемонията подсилва въздействието на основното ни намерение. Факторите за материализиране на желанията ни се мобилизират в по-голяма степен, отколкото можем да си представим. Всичко, което трябва да направим, е само да поддържаме настроението на радостно очакване.

Използването на честоти и резонанс Трансмутация

Това е използването на акцентите за подсилване на факторите, които искаме да видим в обкръжението си. Ако искаме повече изобилие, то ще се държим по-изобилно спрямо самите себе си, като си позволяваме примерно повече време за почивка и релакс, за изпълняване желанията на сърцето ни, колкото и незначителни да ни се струват и т.н. Ако искаме да сме любими и желани, то няма да пренебрегваме себе си, за да угодим на другите. Когато се сблъскваме с „костеливи“ хора, ще откриваме благоприятните им страни, с които можем да сме в резонанс, и когато общуваме с тях, ще акцентираме върху същите свои аспекти, за да създадем от тях песента на сърцето си. Като не обръщаме внимание на трудния им характер, ще усетим, доколко резониращите с нас техни аспекти, се сливат със сърцето ни в съвършена хармония.

Отстраняване на филтрите Трансформация

Отстраняване преградите в обкръжаващата ни среда, чрез откриването им в себе си. Премахването става чрез озарение и използване на намеренията. Отнасяме се с почит към целта, която е била филтър или преграда за възприемането ни, като осъзнаваме, че сега е времето за по-възвишени озарения. Така избягваме капана, в който се засилва това, което избягваме.

Магията на Третия Пръстен

В течение на столетия думата „магия“ се тълкува погрешно. Независимо от обстоятелствата, целта на магията не е да наложим волята си върху жизнепотока. В истинското си значение, Магията е разкриване съвършенството на Безкрайността и плана за развитието на живота. В Магията на Третия пръстен дотолкова сме слети с волята на Безкрайността, че осъзнаваме, как няма нужда от някакви промени. Ние работим само над това, да извисим качеството на вечното си пътешествие. То е като търсене на съкровища. В пътешествието си правим постоянно някакви нови, удивителни открития, научавайки нещо ново за Вечната Самота, пронизваща всичко съществуващо. Осъзнаваме, че всъщност, сме всичко, което съществува. Когато живеем на това ниво, знаем, че единствените промени, които можем да направим, са промените в себе си.

Източници: liveinternet.ru и almine.ru

Превод: М. Петкова

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On