РЕЦЕПТА ЗА ТАЛИСМАН „ЛЮБОВЕН АМЕТИСТ”

М. Петкова

Набавете си златна плочка/пластина/ и направете в нея малка дупка в средата. Гравирайте върху плочката дадените по-долу символи, а в дупката поставете камък аметист, както е показано на рисунката.

Използвайте злато с възможно най-добра проба, а камъкът трябва да е чисто нов – да не сте го ползвали преди това за други цели и ритуали.

Когато талисманът е готов, запалете шепа изсушени и стрити на прах листенца от роза или жасмин, надвесете талисмана над дима и кажете следното любовно баене:

Змат ибул кабон, идмар хабур Аполон.

Майн хабур лаибо, осфер гаираб Афродита.

Маин хабур лаибо, осфер гаираб Афродита.

Нагабо азирак, кабуш лакада.

Обас хабур лаикон, атэрат юдус нате абефат.

След това загърнете талисмана в червен плат или кожа и го пазете там, докато дойде време да го използвате. Когато решите, че имате нужда от него, носете го постоянно със себе си в продължение на 3 дни. Талисманът може да се носи многократно/само при нужда/, освен това може да го давате и на други хора, които имат нужда от любов.

Имайте предвид, че когато сте го ползвали 3 дни, след това трябва да го сложите за една нощ в съд с чиста изворна вода – водата ще му върне любовната сила.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On