РЕЦЕПТА НА ПЕТЪР ДИМКОВ ЦЕРИ ДИАБЕТ И РАКОВИ ОБРАЗУВАНИЯ

Recepta na P. dimkov za diabet i tumori

Индришето върши чудеса, лекува диабет и тумори, твърди великият народен лечител Петър Димков. Той препоръчва билката индрише, която е ефективна при кашлица, при високо кръвно и преддиабетни състояния. Нещо повече – според него индришето дори може да излекува диабет в ранен стадий.

Тази забравена рецепта на Димков с индрише е особено полезна в раннодиабетни състояния и за изцеряване на тумори. Върши работа и при високо кръвно.

Сега можете да научите как да си приготвите този невероятен лек вкъщи. Необходими продукти:

400 грама пчелен мед;

20 смлени пресни листа от индрише;

20 бадема, смлени заедно.

Бърка се. Приема се два пъти дневно по една супена лъжица – сутрин и вечер 20 минути преди ядене, в рамките на три месеца. Следва пауза от месец и после отново по същата схема.

Сместа е подходяща и за деца, но когато се приготвя за тях, имайте предвид, че листата от индрише съответстват на възрастта – 5 листа за 5-годишните, 7 – за 7-годишните и т.н.

Author: Вестник Психо

Вестник „ПСИХО“ излиза от месец март 1990 г. Вече 21 години, без прекъсване, на вестникарския пазар. Това е първият вестник появил се след Промяната и е едно от водещите издания в областта на езотериката до днес! Вестник „ПСИХО“ обхваща широк спектър от теми, свързани с паранормалното, човешката психика, неограничените възможности на съзнанието, психическото здраве, практичната медицина, народната медицина, пси-практиките и последните новости, свързани с научното обяснение на феномените и феноменалните явления, както и други интересни аспекти от видимия и невидимия свят!

Share This Post On